vrijdag 27 juli 2012

Loterijblokjes

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten organiseer ik dit jaar voor de 9de keer een quiltweekend. De deelnemers krijgen elk jaar de opdracht om loterijblokjes te maken,geheel vrijblijvend ,niets is verplicht. Maar de meesten doen wel mee. Dit jaar een heel makkelijk blokje. Hier 2 voorbeeldjes. De blokjes zijn afgewerkt 2 inch en er wordt gevraagd een licht en donker stofje te gebruiken. Bij 4 van deze blokjes krijgen ze dan een nummertje waarmee ze dan alle blokjes kunnen winnen. De lapjes die ze gebruiken moeten allen verschillend zijn.En dit heb je al bij 16 blokjes ( dit zijn de mijne).
Zal een hele leuke srapquilt worden denk ik toch.

Fijne dag verder.

11 opmerkingen:

Berna zei

Wow je geeft wel het goede voorbeeld met zoveel blokjes.

AnitaS zei

Ik denk dat dit weer hel leuk wordt.

Annie Kingma zei

Word zeker leuk.
Groetnis Annie

Anja zei

Wat een leuk idee!

Gonny zei

Je hebt genoeg ervaring als het voor de negende keer is maar toch succes met de voorbereidingen. Het blokje is hééél leuk, simpel maar je hebt zoveel mogelijkheden om neer te leggen. Wat je zegt, ieder zijn eigen stofjes, lekker scrappy.

KijkDaarIs zei

dat is echt heel leuk!!!

Rennie zei

Geweldig idee. Heel veel plezier alvast. Kan ik ook op de wachtlijst voor een plekje?

carine zei

katrientje, je hebt enorm veel energie terug gestoken in je project, proficiat!! mooie lapjes... jammer dat ik er nogniet bij kan zijn, misschien komt dit wel eens , geduld men weet nooit, zou zeker meedoen met je project. Veel succes en ik zie je morgen met mijn vriendschap en we maken er een aangename zonnige dag van al geven ze regen, dikke knuffel carine

mieke zei

Het ziet er leuk uit.
Succes met de voorbereidingen voor het weekend.

Chris zei

Leuk idee Katrien. Dat wordt weer een feest, denk ik.

Guusje, zei

Dat wordt zeker leuk met zoveel verschillende blokjes.