zondag 25 januari 2015

Ufo bee

Onze eerste ufo bee van het jaar zit erop. Het is de bedoeling om werken die al een jaar of meer in de kast liggen terug op te pakken en er verder aan te werken .Benieuwd hoeveel affo's we zullen produceren dit jaar.
Gisteren werden we bij Hilde uitgenodigd. En er werd flink gewerkt hoor,maar ook gekletst. Gudrun naarstig aan het quilten aan haar antieke, Inge ging verder met een mysterie ,Jose zetten een boord om haar quilt , Hilde maakte een mooi NI blokje en ik ging verder met de driehoekjes.




Fijne zondag.

zondag 18 januari 2015

Blogboek en sjaal

Eindelijk gelukt maar dan wel via google chroome.
Vrijdag kwam mijn blogboek binnen,deze keer heel snel in huis,na een week al. Leuk om erin te bladeren en als herinnering ook natuurlijk want je weet nooit dat je blog opeens maar verdwijnt.

 Heb ook nog steekjes gezet aan mijn wollen sjaal ,de basis is nu klaar ,nog een wollen achterkant ertegen en wat versieren.

Fijne zondag.

vrijdag 16 januari 2015

GRRRRRRRRR..

Al de hele dag probeer ik een blogje te schrijven met foto,maar het lukt niet om de foto's up te loaden. Nochthans veklein ik de foto's.Waar kan het nog aan liggen???????????????

zondag 11 januari 2015

januari blokjes

De opdracht voor januari is klaar ,nu is het wachten tot februari voor het vervolg. Ondertussen werken we verder aan iets anders hé.



                                                                                             Fijne zondag !!!!

zaterdag 10 januari 2015

Eerste bee van het jaar

Het jaar is weer ingezet met de bee in Poperinge. Leuke groep en veel gewerkt,Enkelen starten met een nieuw project ,anderen gingen verder met begonnen werken.


 
Mandjes van José,  hexjes van Lu, huisjes van Sibylle, de zandlopers van Hilde, Inge deed verder met de Ni. Gudrun is gestart met de LE; Carine en Annemie ook ijverig bezig en ik patchte de eerste blokjes van de mysterie.
Goeie start.
 
Fijn weekend.

dinsdag 6 januari 2015

tekenen en knippen

Onverwacht een dagje extra thuis.Dus ik heb daar gebruik van gemaakt om de eerste 3 blokjes van de mysterie te knippen.Dan kan ik ze vrijdag meenemen naar de bee in Poperinge.