zaterdag 18 juli 2015

Ufo - Bee

Vandaag was er nog eens een ufo bee,deze keer bij Inge. En vandaag met een extra dame aan tafel. Berna was in de buurt voor het weekend en kon zo eens onze ufo bee meemaken en wat bijpraten. Ze had voor ons allen een leuk kadootje mee. Bedankt Berna voor de mooie lapjes.

En er werd gewerkt ook hoor,velen met hexagonnen,ik naaide 5 diamanten aan de grote lap.Met dank aan Inge voor de foto.

 
Bij Hilde was het verder werken aan de NI, Inge naaide een boord rond een mysterie,en Berna was bezig met de DJ.
 

 
En vandaag werden de eerste blokjes van de ufobee dames binnen gebracht.Elke keer er een ufo bee is dienen we 2 blokjes in,de grijze stof kochten we samen om toch een mooi geheel te hebben,de andere lapjes zijn scraps.Leuk geheel is het al met 12 blokjes.Op ons ufo weekend zullen de blokjes verloot worden en zullen er 84 blokjes zijn,zal al een mooie quilt worden.En heel scrappy.

 
Bedankt dames voor de fijne dag en tot in september.
 

7 opmerkingen:

inge zei

zalig hé, die scrappy blokjes! merci voor de leuke dag en de blauwe lapjes. en die Inge-geschenkjes, die pakt niemand mij af ;-)

Ria van Kasteel zei

Heerlijk hè zo'n groepje alkwebbelend kan er veel uit je handen komen. Mooie hexagon quilt.
groetjes van Ria ;0))

Anoniem zei

Wat zien jullie er allemaal blij en opgewekt uit. Zal ook wel op zo'n Bee. Leuk wordt de quilt met de grijze blokjes. Fijne zondag en groetjes Wilma

Chris zei

Wat leuk allemaal. Toch goed dat je die hexagonnen mee had, nu zie je steeds meer hoe het gaat worden. Leuk dat Berna er ook was? En wat een enig idee van die vierkantjes inleveren.

Berna zei

Het was heel gezellig! Ik heb ervan genoten jullie allemaal weer te zien en de mooie werken die jullie aan het maken zijn.
Tot gauw weer en dank voor de gezelligheid.

Wilma Kuin zei

Gezellig!!

Hilde zei

Het was een heel gezellige bijeenkomst