zaterdag 29 november 2014

Ufo -bee

Vandaag hadden we weer eens een ufo bee. Met zijn vijven,Gudrun had iets anders op de planning.Weerom goed gewerkt aan projecten die we af wille krijgen en er toch al een tijdje lagen te wachten.
José bezig met de applecores,Sabine met vingerhoedjes ,Hilde  worstelt met haar NI en Inge ging verder met een mysterie ,ikzelf deed verder met de driehoekjes. En alle steekjes op zo'n dag helpen ons weer wat vooruit.
Ook werd er gekletst en plannen gemaakt voor de volgende ufo bee.



Fijn weekend verder.

donderdag 20 november 2014

Bloemschikken

Gisteren namiddag nog eens gaan bloemschikken. Een voorsmaakje voor de kerst ,zo komen we al een beetje in de stemming.
Het echte kerststuk zal in december gemaakt worden ,dus dat staat al vast. Maar deze was ook leuk om doen hoor.



Staat weer mooi op zijn plaatsje.
Fijne dag.

zaterdag 15 november 2014

Bee in Poperinge

Gisteren hadden we terug onze bee in Poperinge. Deze keer een grotere groep ,elf dames deze keer en er werd weerom wat bijgekletst , gepatcht en geshowd.

 
Leuk tasje van Carine.


                                                                                         
                                                                                      Ook een leuk tasje van Lu.

 
Wintertafereeltje van José.

 
En ook dit is leuk

 
Inge en Hilde werkten aan hun NI.
Gudrun en Annemie waren aan het hexen , Katrien C. was ook een leuke stitcherie bezig.Marina had een breiwerk mee,mooie sjaal in wording.En ik deed verder met de geel - oranje blokjes.
 
Fijn weekend.

donderdag 13 november 2014

Verzameling groeit

Ja het is weer de tijd van het jaar dat je ze overal tegenkomt in leuke winkels. De sneeuwmannen. Zoals velen wel weten hou ik erg van sneeuwmannen ,deze komen bij mij thuis tevoorschijn vanaf begin december en gaan pas weer weg na de winter.
Dus als ik een leukerd zie dan kan ik hem ook niet laten staan hé.
Deze vond ik wel héél mooi.

 
Maar ook deze kon ik niet laten liggen.

 
Leuk toch voor mijn verzameling.

dinsdag 11 november 2014

Charmpakketje

Dit charmpakketje ligt al geruime tijd ( 2-3 jaar) in de lade ,ik kocht er dan enkele omdat ik ze mooi vond en met het gedacht er ooit wel eens iets mee te maken.


Op het quiltweekend was Inge ook al gestart met een hexagon pakketje en dit leek me wel een leuk idee.In Veldhoven vond ik de geschikte mal ,dus ik kon aan de slag. Tekenen ,knippen en patchen . En dit is het geworden.



 
Nu moet ik nog een gepast stofje vinden om het vierkant te maken.Aangezien deze lapjes al enkele jaartjes zijn vind ik natuurlijk geen meer uit deze serie. Dus een ander moda lapje gaat het moeten oplossen. Of mocht er iemand onder jullie een van deze stofjes hebben en er van af wil geef me dan gerust een seintje.
 
Fijne dag verder.

zaterdag 8 november 2014

2 jaar

Vandaag is het de 2de verjaardag van onze kleine kapoen "Manon".
Tis een spookje hoor.


Gelukkige verjaardag !!!

maandag 3 november 2014

Een jaar geleden

Precies een jaar geleden stortte de wereld van onder mijn voeten weg. Het nieuws dat mijn man een zwaar ongeval had gehad deed de vloer onder mijn voeten wegzakken. Onzekerheid van wat er ging gebeuren,enkele operaties volgden aan hoofd en benen.Een week coma met alle onzekerheden erbij. Hoe gaat ie eruit komen,ik stelde me veel vragen waar niemand meteen een antwoord op had.Er spookte van alles door mijn hoofd.Na een week coma kwam ie weer bij,beetje bij beetje en wonder boven wonder kwam gelukkig alles goed. Nog een hoofdoperatie volgende en dan kon de revalidatie starten. Nog 3 weken intensieve zorgen en een week ziekenhuis,daarna mocht ie terug naar huis,maar 3 keer per week moest ie naar het revalidatie centrum.Hij heeft er hard voor gevochten en hij en ons gezin konden rekenen op heel wat steun van vrienden en familie,ook van jullie.
En  moet je hem nu zien zitten samen met Manon,steeds zegt hij dat dit zijn medicijn was naar herstel.Hij had een echte engelbewaarder.