zondag 5 mei 2013

Veldhoven

Gisteren ben ik samen met José en Katrien C. naar Veldhoven geweest.We kijken daar steeds naar uit. We kwamen heel wat bekenden tegen,das ook altijd leuk meegenomen. En dan al die leuke winkeltjes.
En het was weer mooi.Hele mooie werken gezien maar de quilts van Di Ford waren echt prachtig.

 

 
Ik keek dan ook uit naar haar boek,want die ging als zoetjes broodjes weg,soms moesten we even wachten op een nieuwe lading van de boeken,maar het is me gelukt er eentje te kopen.En ik liet hem meteen signeren door Di Ford.Wat een vriendelijke dame.
 

 
 Ik wist dat Berna er ook zou zijn,en ja we liepen haar verschillende keren tegen het lijf.Wat leuk elkaar weer te zien.En dan mijn aankopen.Natuurlijk het boek van Di ford,enkele klosjes quiltgaren,naaldjes want die heb je altijd nodig, 2 lapjes voor de heb,een leuk patroon en pakketje voor een klosje in op te bergen, en enkele geschenkjes die natuurlijk niet op de foto staan. En dan het groene wat er onder ligt is vulling. Ik had deze al eens gezien,gemaakt van petflessen. En omdat ik toch vulling nodig had wil ik deze wel eens proberen.Hopelijk valt het mee voor het handquilten. Al iemand die deze al eens uitprobeerde ???

 
We hebben weer genoten,nu kunnen we nog nagenieten.

Fijne zondag.

20 opmerkingen:

Berna zei

Het was zeker leuk jullie weer te zien! Je hebt mooie aankopen gedaan. Veel plezier ermee en een fijne, zonnige dag.

feltfree på Åsly zei

Mooie aankopen hoor. Ik lees overal dat ze erg veel moois gezien hebben en leuke mensen hebben ontmoet.
Frederika

neeftje zei

Wat een mooie aankopen!

Erica zei

De quilts van Di Ford waren inderdaad prachtig. Die van het Belgische gilde vond ik ook erg leuk! Jammer dat ik jou gemist heb Katrien, misschien in oktober beter!

josé zei

Katrien wat een heerlijke dag !! Geniet nog fijn na..

Marina Fluit zei

Prima keuze de groene vulling, heb het een tijdje in de winkel en heb er zelf een aantal quilts mee gequilt op de longarm, prachtig resultaat! Ook handquiltsters zijn er lovend over, lekker zaxht, niet zo dik en bolt ook lekker op! Succes ermee...
Marina Fluit

Balsemien zei

Hoi Katrien, nee nog nooit van gehoord vulling van pet-flessen. Ben benieuwd naar je ervaringen. Leuk dat je zoveel plezier hebt gehad en het boek van Di Ford is geweldig!

Saskia Smit zei

Mooie aankopen. Met de vulling heb ik geen ervaring. Ik lees graag hoe het je bevalt.

inge zei

wat hebben jullie het leuk gehad! super! jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar Catherine haar feestje kon ik niet missen

Annie Kingma.Bonnema zei

ook al naar Velthoven geweest, en volop genoten, leuk hoor.
Groetnis Annie

veerle zei

Spijtig dat we elkaar niet gesproken hebben. Volgens mij heeft Di Ford gisteren misschien wel duizenden boeken verkocht. Prachtexemplaar hé ;) En wij zijn de gelukkige eigenaars van een exemplaar hé

KijkDaarIs zei

Prachtig boek hé!!!
volgende keer zal ik beter opletten of ik je zie...*Ü*...
Fijn dat je het zo gezellig hebt gehad!1
Fijne dag..

Sue-Anne zei

It is weird seeing a photo of you with Di! I got my book signed by her only a few weeks ago in Castelmaine! Isn't she the loveliest person!

Wilma Kuin zei

Mooie aankopen en wat een gezellige dag,..

Hilde zei

Ja, het ziet er best gezellig uit en het was zeker de moeite!

Chris zei

Mooi was het hè?! En natuurlijk ontzettend leuk om mensen te ontmoeten.

Else zei

Het was zeker een mooie tentoonstelling, je hebt genoten zo te lezen/zien! Fijn dat het boek van Di er nog was die was zondag op toen ik er was. Geniet nog lekker na van je aankopen en vulling van petflessen niet gezien nooit mee gewerkt ik ben heel benieuwd. Fijne dag knuffel Else

Guusje, zei

Wat een mooie foto's. En wat zul je genoten hebben. Je hebt ook prachtige aankopen gedaan.

MarianneD zei

Geniet nog maar lekker na! Ja,ik heb in Nantes ook genoten van de quilts van Di Ford en kon ook het boek niet laten liggen...;-)

Karen zei

Always fun to go to a quilt show and lots of lovely purchases!