vrijdag 24 augustus 2012

Terug van vakantie

Wat hebben we het goed gehad op onze vakantie dagen,misschien wel wat warm, de eerste 2 dagen was het zo'n 40 tot 42 graden,de dagen erna zo'n 35 ,wat nog veel is.

Onze eerste halte was een B&B bij Belgen,heel rustig gelegen,vriendelijk onthaal,...En wat zag ik in de eetkamer ? Ja daar hing een quilt ,Kristien had die jaren terug gemaakt.Sorry maar de foto is mislukt.
We bleven hier maar één nachtje als tussen stop.



De volgende dag reden we nog een stuk verder, met als tussenstop Oradour, het gruwelstadje van 10 juni 1944. Mijn DH wilde dit wel eens zien.


Daarna reden we door naar onze volgende B&Bwww.bleuraisin.fr .Prachtig gelegen tussen de wijnvelden.Een aanrader.

De volgende dag bezochten we St.Emillion in de voormiddag.







In de namiddag bezochten we Bordeaux met de fiets, ideaal hoor.


Onze laatste dag gingen we naar Arcachon en les dunes de pylat,de hoogste duinen.Ook dit deden we met de fiets. Veel visrestaurantjes, fruits de mers







En zo zitten deze dagen erop .Nu nog enkel dagen meewerken in het kamp van de vierdaagse aan de Yzer. En voor volgende week zien we dan wel. We zijn nog steeds bezig in de woonkamer en van patchen komt er niet veel uit mijn handen. Maar dat komt wel terug hoor.



zaterdag 18 augustus 2012

Friends - swap

Vandaag kreeg ik mijn friends - swap binnen , en wat voor eentje. Khristina is de organisator ervan . Thanks Khris for organising this swap. Ik ben echt wel verwend hoor door Lynda. Leuk verpakt en op de lintjes staat er zelfs friends. Nog nooit gezien.

Voor de F kreeg ik 2 leuke lapjes uit de Christmas collection van Anni Dawns.
Bij de R hele mooie overlopende rode garens.
Bij de I schreef ze 'what's Inside' ? Een leuk klein beugeltje met een vingerhoed erin. Zo lief.
Voor de E dacht ze aan English paper piecing.



En dan voor de N een heel mooi naaldenmapje. En voor de D  Diamonds.Een heel mooi speldenkussen.


Bij de S dacht ze aan snow, een heel leuk patroon met sneeuwmannen. Lynda heeft echt wel goed op mijn blog gekeken.Want ze stuurde mij de perfecte geschenken. En ze stuurde nog een extra ,een hele leuke boodschappentas geplooid in een koala.


Ben wel echt verwend hé.
Thank you so much Lynda.








dinsdag 14 augustus 2012

CWD top helemaal klaar

Ja ook deze top is nu helemaal klaar. Begonnen in oktober 2008 en dankzij de maandelijkse update is ie tot een goed eind gebracht,anders was ie misschien al in een hoekje belandt.
De boorden waren nog een heel werk ,het spelden en patchen van 1 boord nam bijna 1 uur in beslag. Maar nu ben ik blij dat ie af is.



En dan het quilten. Ik zal even navraag doen hoeveel het mij zou kosten om hem te laten quilten ,anders belandt ie ook op die zo grote stapel van tops.

Fijne dag !!!

zaterdag 11 augustus 2012

Reclame...

Nee hoor ik maak geen reclame. Maar achter deze ramen wordt er hard gewerkt.





We hebben de ramen afgeplakt aan de voorkant van het huis ,kwestie van geen inkijk te hebben.In de zomermaanden passeren er nogal veel fietsers.

En patchen staat op een laag pitje. Heb wel al de boorden aan de CWD gezet maar dat zien jullie de 14de.
En tussendoor nog een diamant gemaakt.

Fijn zonnig weekend !!!

zaterdag 4 augustus 2012

Nog een affe top

Ja hoor de stapel tops blijft hier maar groeien. Ook deze is nu klaar, de loterijblokjesquilt van vorig jaar.
Nu nog dubbelen en dan is ie klaar om mee te nemen naar het volgende quiltweekend waar ie gequilt zal worden.





Ondertussen doe ik verder hoor,de boorden voor de CWD zijn gesneden ,ik kan ze eraan gaan zetten,het zijn wel lange rijen hoor maar hoop hem toch klaar te hebben tegen de 14de,dan kan ik hem showen.

En wat een weertje gisteren in de vooravond. Regen,zon met dit als resultaat ,een mooie regenboog,ik kreeg hem niet op één foto. Vind dit altijd zo speciaal.


Fijn weekend !!!