woensdag 28 maart 2012

Afwisseling

Tussen de lange rijen van de CWD door heb ik wat afwisseling gezocht in de huisjes. Ik had er nog enkele klaarliggen die geknipt waren ,dus ik kon ze meteen ter hand nemen.
Dit zijn 2 vrolijke huisjes en mijn totaal staat nu op 16.


zaterdag 24 maart 2012

Stil ? ... En oproepje

Stil ? op het blog wel een beetje maar niet achter de schermen hoor . Want ik ben druk bezig met deze.
Ik wil komaf maken met deze top ,maar kan verder niets laten zien,daarvoor moet je even geduld hebben tot de 14de april.

En dan mijn oproepje.

Wie wil er net als ik zijn verzameling speldenkussentjes laten zien op hun blog en dit op dinsdag 3 april. Ik weet dat er onder jullie velen zijn die er verzot op zijn. Maar het leuke is ook om al die verschillende eens te zien in blogland. Ik ben benieuwd naar al die kussentjes ,zelfgemaakt , gekregen of gekocht .Of misschien een hele speciale met een herinnering. Wie doet er mee ???

Wens jullie een heel fijn ,zonnig weekend toe,geniet indien dit kan van het mooie weer.

zondag 18 maart 2012

Op bezoek

Gisteren zijn Inge en ik op bezoek gegaan. Richting Brugge. Maar eerst even bij "de lander " en "de ark van zarren " langs geweest want we moesten toch een geschenkje meedoen op onze bezoekjes. Na de winkeltjes ook nog even de maagjes gevuld met een heerlijke " croque madam". En dan eerst op bezoek bij Carine. Dit hadden we haar beloofd na haar knie-operatie.We werden er heerlijk ontvangen, een koffietje of theetje met gebak en snoep.Bedankt Carine voor de gezellige namiddag.Er werd wat gekletst over allerlei projecten,pronkstukken werden boven gehaald. Wat een productie en zalige ruimte waarin ze werkt.
Hier Carine met een deel van haar beren.
En hier eentje bij een stofjeskast,en das maar een deel hoor.
Bedankt Carine voor de ontvangst en het showen van je werken.
Daarna reden we door naar José die een heup-operatie onderging, ook daar een leuk welkom,jammer genoeg daar geen foto's genomen.Bedankt José voor de ontvangst.

zaterdag 17 maart 2012

Een klein onderonsje

Gisteren was er weer bee in Poperinge, maar deze keer een kleine groep.Velen waren blijkbaar op uitstap en enkelen moesten afhaken om medische redenen. Maar daarom werd er niet minder gelachen en gepatch hoor. Vingerhoedjes,huisjes ....en eentje aan de brei, een hele leuke sjaal.
Aan een andere tafel enkele belangstellenden, en die kregen wat uitleg.
't Was weer een super dag. Bedankt dames voor de fijne dag.

donderdag 15 maart 2012

Een kaarsje voor...

Alle mensen die betrokken zijn na wat er in Zwitserland gebeurd is.Hier zijn geen woorden voor.

woensdag 14 maart 2012

Geen blokjes , wel rijtjes

Vandaag alweer de 14de van de maand. Vanaf nu geen blokjes meer te showen want deze zijn sinds vorige maand allemaal klaar. Dus is het rijtjes maken ,sashings maken  enz....
Ondertussen zijn alle rijtjes klaar en hangt er aan iedere rij een sashing om zo de rijtjes aan elkaar te zetten. Een heel werk is het wel die lange rijen maar we gaan door hé. Enkele rijtjes hebben al een buur.En wat is het moeilijk om dit alles op de foto te zetten. Gelukkig mooi weer en dan kan het buiten beter dan binnen, met wat hulp natuurlijk.

En hoever zullen we de volgende keer staan ? Het einde van de top is wel in zicht.
Straks ga ik bij de andere dames langs , benieuwd wat zij te showen hebben.

zondag 11 maart 2012

Waar mee bezig dit weekend

Dit weekend werk ik alleen aan de CWD want woensdag is er weer update . Dus blokjes en sashings dat ligt hier allemaal voor mij.

Dit ligt er al maar er komt nog meer , maar dat zien jullie dan wel de 14de hé.
En wat zal het moeilijk worden om dit op de foto te krijgen.

Fijne zondag !!!!

vrijdag 9 maart 2012

Huisje 13 en 14

Tussendoor werk ik nog aan de huisjes, maar zoals je ziet is het niet voor elke dag. Maar dat wist ik al van in den beginne. Ik werk eraan als ik er zin in heb en zo blijft het ook leuk.


Ik bewonder degenen die er elke dag eentje maken,want het is toch een heel werk. En we hebben nog ander projecten waar we mee bezig zijn. Ik geniet wel om naar de huisjesblogs te gaan kijken.
Fijne Dag.

woensdag 7 maart 2012

Harten-ruil

Vandaag kunnen we het hartje dat we kregen showen. Dit jaar geen zo'n overrompeling als vorig jaar. Alle hartjes zijn keurig aangekomen.

Dit is wat ik van Irene kreeg. Een heel fijn geborduurd hartje en een gehaakt hartje als sleutelhanger, heel leuk.

Dit hart werd gemaakt door Fabiennne voor Jolande


 Deze maakte Lily voor Fabienne.

Van Rineke voor Inge VH

Van Jolande voor Rineke.

 Van Noa voor Irene.

Van Heleen voor Marleen.
 Van Marga voor Francis.(onder) Boven van Francis voor Veronique.

zondag 4 maart 2012

Terug thuis

Na een weekje skien in Oostenrijk. Het was super.We hadden een paar sneeuwdagen en enkele hele zonnige dagen. Dus sneeuw lag er genoeg.We hebben ervan genoten.


En kijk eens wat ik in één van de hutten tegenkwam. Een muur vol hartjes ,dit moest natuurlijk op de foto. Mooi hé.
Nog een fijne zondag.
En ik ga even bijbloggen.